3 Haziran 2012 Pazar

Joygame - Internet Explorer 9

Türkiye'nin en iyi oyun portalı Joygame yepyeni bir İnternet Explorer 9 özelliği ile oyuncularına farklılıklar sunmaya devam ediyor.

İnternet Explorer 9 ile Joygame sitesine bir adım daha yaklaşacaksınız. Tek yapmanız gereken IE 9 indirmek ve varsayılan tarayıcınız yapmak. Bu sayede IE 9'un bütün kısayollarını joygame sitesine uyarlayabileceksiniz. Şimdi biraz Internet Explorer 9 ile gezintiye çıkalım.

* Kişisel bilgilerinize sınırlama getirebilirsiniz.
* Donanım hızlandırması ile bilgisayarınızın gerçek potansiyelini görün.
* Düzenli internet sayfaları.

Hızlı siteler özelliği ile favori sitelerinize daha da yakınlaşacaksınız. Bunlardan biri olan joygame içinse binbir çeşit farklı seçenek bulunmakta. Yapmanız gereken, Joygame sayfasındaki URL kısmında bulunan Joygame simgesini sürükleyerek araç çubuğuna bırakmak. Bu sayede Joygame sitesi araç çubuğundayken site ile ilgili uyarılar alabileceksiniz.

Öne çıkan siteler ile adres çubuğu ve arama motoru tek bir alanda. Sekmeleri istediğiniz gibi düzenleyerek bu sayede daha düzenli bir web ortamı sağlanıyor.

Joygame sitesini araç çubuğunuza sabitledikten sonra en favori oyununuza tek tık ile ulaşacak ve hediye promokodlar bölümünden 10 TL değerinde hediye çeki kazanabileceksiniz. "Nasıl kazanabilirim" diyorsanız, buraya tıklayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder